Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Maak je dromen waar
Plaats gratis je CV en wordt gevonden!
Jouw werknemers, ons platform

Samen zetten wij ons in voor werk

CV zoeken

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat en schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Over Plenchi di Trabou

Plenchi di Trabou is een centraal punt waar werkzoekers en werkgevers terecht kunnen voor informatie en dienstverlening op het gebied van werk. Plenchi di Trabou gelooft dat werk de beste weg uit armoede is.

Samenwerking OLB en SZW

Het openbaar lichaam en het rijk werken samen binnen Plenchi di Trabou. Arbeidsbemiddeling is een taak van het eiland (OLB) en de verlening van onderstand en werkvergunningen is een taak van het rijk (RCN-unit SZW). Het openbaar lichaam en het rijk willen binnen Plenchi di Trabou nauwer met elkaar samenwerken. Zo kunnen werkzoekers en werkgevers beter geholpen worden en versterken we de sociaaleconomische situatie van Bonaire.

Onze doelstellingen

Om de lokale economie te versterken en zelfredzaamheid te vergroten wil Plenchi di Trabou de volgende doelstellingen bereiken:

  • Maximale kansen voor de inwoners van Bonaire op werk en doorstroom naar beter betaalde banen.
  • Optimale integrale dienstverlening aan werkgevers en startende ondernemers.

Nieuw item

Mijn nieuwe item

Op zoek naar werk?

Plenchi di Trabou helpt inwoners van Bonaire aan het werk. Dit vergroot de bestaanszekerheid en zelfredzaamheid. Het uitgangspunt is werk, maar waar dit niet mogelijk is kan Plenchi di Trabou ook informatie geven over (bij)scholing, coaching of onderstand. Kijk hier voor alle vacatures of vul hier uw gegevens is voor een intakegesprek.

Onze Nieuwste Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© Plenchi di Trabou - 2024