Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Maak je dromen waar
Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat!
Maak je dromen waar
Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat

Over Plenchi di Trabou

Plenchi di Trabou is een centraal punt waar werkzoekers en werkgevers terecht kunnen voor informatie en dienstverlening op het gebied van werk. Plenchi di Trabou gelooft dat werk de beste weg uit armoede is.

Samenwerking OLB en SZW

Het openbaar lichaam en het rijk werken samen binnen Plenchi di Trabou. Arbeidsbemiddeling is een taak van het eiland (OLB) en de verlening van onderstand en werkvergunningen is een taak van het rijk (RCN-unit SZW). Het openbaar lichaam en het rijk willen binnen Plenchi di Trabou nauwer met elkaar samenwerken. Zo kunnen werkzoekers en werkgevers beter geholpen worden en versterken we de sociaaleconomische situatie van Bonaire.

Onze doelstellingen

Om de lokale economie te versterken en zelfredzaamheid te vergroten wil Plenchi di Trabou de volgende doelstellingen bereiken:

  • Maximale kansen voor de inwoners van Bonaire op werk en doorstroom naar beter betaalde banen.
  • Optimale integrale dienstverlening aan werkgevers en startende ondernemers.

Op zoek naar werknemers?

Plenchi di Trabou helpt werkgevers bij het vinden van geschikte lokale werknemers. Waar dit niet mogelijk is kan Plenchi ook informatie geven over tewerkstellingsvergunningen. Plenchi di Trabou is een gelijkwaardige gesprekspartner en wil met werkgevers en ondernemers samenwerken naar een sterke lokale economie. Kijk hier voor het aanbod van werkzoekenden, plaats hier uw vacature of neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze Nieuwste Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© Plenchi di Trabou - 2024