Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Dit is de vacaturebank van Bonaire

Vind snel jouw nieuwe uitdaging!

Vacature zoeken

Plaats gratis je CV en word gevonden!
Jouw werknemers, ons platform

Samen zetten wij ons in voor werk

CV zoeken

Plaats vacatures en vind je ideale kandidaat en schrijf je in voor de Nieuwsbrief.

Desaroyá bo Mes!

Welkom bij 'Desaroya Bo Mes!' – Jouw Pad naar een nieuwe baan doormiddel van een training.

Bij Plenchi di Trabou geloven we in de kracht van ontwikkeling en transformatie. Daarom presenteren we ons nieuwste initiatief: 'Desaroya Bo Mes!' – een uniek project gericht op jouw persoonlijke en professionele groei.

Wat bieden wij aan?

'Desaroyá Bo Mes!' is een reeks van volledig gratis trainingen ontworpen om jou te begeleiden op de weg naar een nieuwe baan en ter versterking van jouw arbeidsmarktpositie. Of je nu net begint, van carrière wilt veranderen, of jouw vaardigheden wilt aanscherpen, onze trainingen zijn op maat gemaakt om aan jouw behoeften te kunnen voldoen. Alle trainingen rond je af met een certificaat!

Trainingen op Maat

Persoonlijke Ontwikkeling: leer essentiële soft skills zoals communicatie, self-management en werk ethos. Deze vaardigheden zijn van cruciaal belang voor elke werkomgeving of je nou aan het werk bent of nog zoekende.

Professionele Vaardigheden: duik in de wereld van de noodzakelijke technische vaardigheden. Denk hierbij aan cursussen gericht op webdesign of de meest moderne bouwtechnieken. In een wereld die continu in beweging is, worden 'vaardigheden' en 'competenties' steeds belangrijker voor werkgevers en werknemers. Zowel de harde, technische vaardigheden als de soft skills spelen een sleutelrol in het functioneren op de werkvloer. Neem gerust contact met ons op voor het actueel trainingsaanbod!

Wie?

Iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en professionele ontwikkeling wordt van harte uitgenodigd om gebruik te maken van ons aanbod. Ongeacht je opleidingsniveau of ervaring, onze trainingen zijn toegankelijk en speciaal ontworpen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar een baan.

Meld je vandaag nog aan voor één van onze trainingen en investeer direct in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Middels 'Desaroyá Bo Mes!' sta je veel sterker op de arbeidsmarkt!

Voorinschrijving Desaroyá bo mes!

Middels onderstaand contactformulier kunt u uw interesse kenbaar maken voor een van onze gratis trainingen.

Onze Nieuwste Vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig
© Plenchi di Trabou - 2024